

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην περιφερειακή της Λ. Κατεχάκη, στη Λεωφόρο Αλίμου – Καρέα, στο ύψος του στρατοπέδου Σακέτα, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.
Παρόλο που από την σύγκρουση των τριών οχημάτων υπήρξαν μόνο μικρές υλικές ζημίες οι οδηγοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων τους με μεγάλες καθυστερήσεις να παρατηρούνται στο σημείο.
Η ουρά των αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλη, με τη μέση ταχύτητα των αυτοκινήτων να μην ξεπερνά τα 7 χλμ. ανά ώρα.
Η κυκλοφορία στο σημείο σημειώνεται μόνο από τη μία λωρίδα με αποτέλεσμα η ουρά των αυτοκινήτων να είναι τεράστια. καθώς οι οδηγοί παραμένουν στο σημείο για περισσότερο από μισή ώρα.
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.