

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο εμπλέκονται πέντε οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην – πολύπαθη – λεωφόρο Κηφισίας με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.
Πρόκειται για ένα άξονα που επιβαρύνεται καθημερινά ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής αφού αποτελεί τη μοναδικη δίοδο απο τις βόρειες περιοχές της Αθήνας προς το κέντρο.
Οπότε το τροχαίο επιβάρυνε ακόμα περισσότερη την κατασταση.
Η βροχή κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση με την κίνηση στους δρόμους καθώς οι περισσότεροι πολίτες αποφάσισαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να μην κινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Η καραμπόλα σημειώθηκε στο ύψος του Νέου Ψυχικού, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Σχετικά Νέα
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.