

«Κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει. Αντίθετα, αναβαθμίζονται», αναφέρει το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».
«Στην παρούσα συγκυρία, οι τέσσερις αναισθησιολόγοι που υπηρετούν στο νοσοκομείο έχουν ζητήσει αναρρωτική άδεια», αναφέρει το υπουργείο, προσθέτοντας ότι ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για εθελοντική προσωρινή μετακίνηση αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, ώστε το νοσοκομείο να καλυφθεί και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φροντίδα των μικρών ασθενών.
«Είναι δε σε διαδικασία προκήρυξης οι δύο (2) θέσεις αναισθησιολόγων που ζητήθηκαν από το νοσοκομείο και θα εγκριθούν τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα έχει εκπονηθεί σχέδιο ώστε στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, τα επείγοντα χειρουργικά περιστατικά να αντιμετωπίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.
Σχετικά Νέα
Α. Χαρίτσης: Να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης
«Επιμένω στην ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης», υπογράμμισε ο.
Συνάντηση Μερτς-Μητσοτάκη αύριο στο Βερολίνο
Οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και θέματα διεθνούς.
Δ. Καλαματιανός: Η κοινωνία στηρίζει τους εκπαιδευτικούς, που δεν τρομοκρατούνται και δεν υποχωρούν
Στην αναστολή της δυνητικής αργίας της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοτζόγλου, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο.
Α. Χαρίτσης: Να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης
«Επιμένω στην ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων της προοδευτικής και δημοκρατικής αντιπολίτευσης», υπογράμμισε ο.