

Ένα φρικιαστικό περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε τη Δευτέρα στη δομή του Καρά Τεπέ στη Λέσβο, φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα stonisi.gr.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα που επικαλείται τη διάγνωση των γιατρών του καταυλισμού, ένα τρίχρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού. Το παιδάκι οικογένειας αιτούντων άσυλο από το Αφγανιστάν, βρέθηκε χθες το βράδυ αναίσθητο μέσα στις λάσπες και αιμορραγούσε.
Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε βιαστεί και έκριναν σκόπιμο ότι έπρεπε να μεταφερθεί για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Εκεί η μικρή ανέκτησε τις αισθήσεις της.
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση επτά ετών σε άνδρα που οδηγούσε μεθυσμένος και παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους
Καταδικάστηκε ο οδηγός που παρέσυρε πριν από έναν χρόνο με το αυτοκίνητό του μία έγκυο γυναίκα, τον σύζυγό της και το δίχρονο.
Στα ίδια επίπεδα με πέρσι ο αριθμός εισακτέων στα ΑΕΙ
Στους 68.788 θα ανέλθει ο συνολικός αριθμός εισακτέων σπουδαστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το.
Συνελήφθησαν τρία άτομα που έκλεβαν κινητά τηλέφωνα από καταστήματα – Προσποιούνταν τους διανομείς
Μέσα από ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ γνωστοποίησε ότι τρεις άνδρες συνελήφθησαν για κλοπές κινητών τηλεφώνων από καταστήματα και.
Τραγωδία στην Ηλεία: Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 4χρονος – Διερευνώνται ο συνθήκες της μοιραίας πτώσης
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες.