

Για την έξαρση των ιώσεων μίλησε ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στην Θεσσαλονίκη.
Ο Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «υπερβολική χαλάρωση», τονίζοντας ότι «κανείς δεν φοράει μάσκα», ενώ όπως τόνισε «διανύουμε την τελική φάση του κύκλου της πανδημίας».
«Δεν έχουμε τα φαινόμενα του προηγούμενου διαστήματος, αλλά έχουμε 20 θανάτους την ημέρα», επεσήμανε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», σημειώνοντας πως υπάρχει αυξημένη πίεση στα νοσοκομεία, λόγω της έξαρσης των ιώσεων και τον πολλών κρουσμάτων.
Υπογράμμισε ότι «εάν φορούσαμε την μάσκα, θα είχαμε αποφύγει τα μισά κρούσματα, ακόμη και θανάτους θα είχαμε αποφύγει».
Σε ότι αφορά το ότι η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική ως επίσημο μέτρο από την Πολιτεία, ο κ. Καπραβέλος απάντησε πως «όταν η σύσταση ενός γιατρού αποτρέπει θάνατο, έχει μέσα την έννοια της υποχρεωτικότητας, εκτός εάν δεν έχουμε μυαλό».
Σχετικά Νέα
Πάνω από 300 κλήσεις έλαβε η πυροσβεστική εξαιτίας της κακοκαιρίας
Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα.
Πέντε αεροσκάφη με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει η Ελλάδα στην Τουρκία
Πέντε αεροσκάφη με ανθρωπιστική βοήθεια αποστέλλει η Ελλάδα στην Τουρκία, μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού.
Κακοκαιρία: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία και καταστήματα την Πέμπτη – Τι ισχύει για το Δημόσιο
Νέα συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής.
Εκβιάζουν γνωστή αντιδήμαρχο με γυμνές φωτογραφίες
Θύμα εκβιασμού έχει πέσει η αντιδήμαρχος Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη. Η Όλγα Πολίτη, αποκάλυψε πως.