

Κανονικά θα πραγματοποιούνται μετά τις 17:30 το απόγευμα τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, μετά από άρση του απαγορευτικού απόπλου.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού δεν εκτελούνται προς το παρόν τα δρομολόγια από τα υδροπτέρυγα.
Επίσης, από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια, καθώς σύμφωνα με την ημερολογιακή εγγραφή των πλοιάρχων, οι καιρικές συνθήκες κρίνονται ακόμα δυσμενείς.
Κλειστή είναι η γραμμή Καβάλα-Πρίνος, ενώ μετά τις 3 το απόγευμα θα εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το Ρίο-Αντίρριο.
Κλειστές προς το παρόν παραμένουν οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.