

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας που έριξε το λεωφορείο που οδηγούσε σε παιδικό σταθμό σήμερα το πρωί κοντά στο Μόντρεαλ του Καναδά, σκοτώνοντας δύο παιδιά και τραυματίζοντας άλλα έξι, ενήργησε σκόπιμα.
“Πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμο, αλλά δεν γνωρίζουμε το κίνητρο”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πιέρ Μπροσέ, αρχηγός της αστυνομίας της Λαβάλ, προαστίου του Μόντρεαλ όπου βρίσκεται ο παιδικός σταθμός. Ο οδηγός, ηλικίας 51 ετών, που ανακρινόταν από τους αστυνομικούς το απόγευμα, δεν έχει ποινικό μητρώο, δήλωσε επίσης ο Μπροσέ.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.