

Ένα απροσδόκητο ατύχημα είχε ο Καναδός πολιτικός Νταγκ Φορντ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του συστήματος υγείας.
Ο λόγος ήταν ότι ο Φορντ κατάπιε μια μέλισσα η οποία βρέθηκε μπροστά στο στόμα του. Η στιγμή του ατυχήματος καταγράφηκε, μάλιστα, και σε βίντεο καθώς η ομιλία του μεταδιδόταν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Οντάριο.
«Θεέ μου! Μόλις κατάπια μια μέλισσα» ακούγεται να λέει ο 57χρονος Φορντ.
Η πρώτη αντίδραση του Καναδού πολιτικού ήταν να πιεί ένα ποτήρι νερό με τον ίδιο να σχολιάζει: «Αυτό το βίντεο θα το παίζουν ξανά και ξανά. Φίλε μου η μέλισσα πήγε κατευθείαν κάτω», είπε.
Σχετικά Νέα
Συμφωνία Βιετνάμ-Ρωσίας για την κατασκευή πυρηνικών σταθμών ενέργειας
Το Βιετνάμ και η Ρωσία συμφώνησαν να προχωρήσουν σε γρήγορες διαπραγματεύσεις και να υπογράψουν.
Ο Τραμπ χαιρετίζει τη «μνημειώδη είδηση» της επικείμενης απελευθέρωσης του αμερικανοϊσραηλινού ομήρου
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε χθες Κυριακή «μνημειώδη είδηση» την ανακοίνωση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.
Χούθι: Επίθεση του Ισραήλ στο λιμάνι Χοντάιντα της Υεμένης
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ επιτέθηκαν στο λιμάνι Χοντάιντα της Υεμένης, αφού αραβόφωνος εκπρόσωπός.