

Ο Καναδάς στέλνει άλλες 20.000 οβίδες πυροβολικού στην Ουκρανία για να ενισχύσει τις δυνάμεις της στον αγώνα κατά των Ρώσων εισβολέων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Άμυνας Ανίτα Άναντ.
Η Καναδή υπουργός ανέφερε ότι η νέα στρατιωτική βοήθεια είναι «ζωτικής σημασίας στον αγώνα που δίνει η Ουκρανία για να υπερασπιστεί τα ανατολικά εδάφη της» και τόνισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να παραδοθεί στις ουκρανικές δυνάμεις το συντομότερο δυνατόν.
Η παράδοση των πυρομαχικών γίνεται κατόπιν αιτήματος του Κιέβου στους συμμάχους της, συνέχισε η Άναντ.
Ο Καναδάς έχει δεσμευτεί πως θα συνεχίσει να παρέχει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία για όσο διάστημα διαρκέσει η εισβολή της Ρωσίας.
Σχετικά Νέα
Γαλλία: Κεραυνός έπληξε ζωολογικό κήπο-13 τραυματίες, οι τέσσερις παιδιά
Τέσσερα παιδιά και μία 29χρονη Γερμανίδα περιλαμβάνονται ανάμεσα στα δεκατρία άτομα που τραυματίστηκαν από.
Μ. Βρετανία: Ένοχοι τρεις “θαυμαστές του Χίτλερ”, που σχεδίαζαν εμπρησμούς σε τζαμιά και συναγωγές
Τρεις άνδρες, θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ και της ναζιστικής ιδεολογίας, καταδικάστηκαν σήμερα από τη.
Μελόνι: Η κατάσταση στη Γάζα είναι δραματική – Διαφωνήσαμε με αρκετές επιλογές του Ισραήλ
Σε ακρόαση στο Ιταλικό Κοινοβούλιο, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι τοποθετήθηκε σχετικά με την.
Πιστόριους: Προειδοποιεί για επιστροφή της υποχρεωτικής θητείας, εάν δεν επαρκούν οι εθελοντές
ΗΓερμανία ενδέχεται να επαναφέρει την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, εφόσον ο αριθμός των εθελοντών που.