

Ελικόπτερο CH-147 Chinook της καναδικής πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη σήμερα στην Οτάβα, παρασύροντας στον θάνατο δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος.
Το Σινούκ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατέπεσε στα νερά του ποταμού Οτάβα. Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν δύο επιζώντες, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες και στους συναδέλφους των θυμάτων.
Σχετικά Νέα
Έντονη αντίδραση από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τον διορισμό Ευρωπαίου Ειδικού Αντιπροσώπου για την Κύπρο
Έντονη ήταν η αντίδραση της Άγκυρας στον διορισμό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Ειδικού Αντιπροσώπου.
Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί από τα ξημερώματα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (15/5) με βάση επικαιροποιημένο απολογισμό, ότι.
Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι “πολύ κοντά” σε μια συμφωνία με το Ιράν για το.
Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ θα μειώσει εθελουσίως τον μισθό του κατά 25%
Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ Άλαν Γκάρμπερ θα μειώσει εθελουσίως το μισθό του κατά 25%,.