

Ο 24χρονος που σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους πέντε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή στο Κεμπέκ ήθελε “να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα” όμως δεν φαίνεται να συνδέεται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση, ανακοίνωσε σήμερα η καναδική αστυνομία.
“Χθες το βράδυ βιώσαμε μια νύχτα τρόμου, όταν ένας άνδρας 24 ετών, ο οποίος δεν είναι κάτοικος του Κεμπέκ, ήρθε με την πρόθεση να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορούσε”, είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας, Ρομπέρ Πιζόν.
Ο δράστης ήταν ντυμένος με μια “μεσαιωνική στολή” και κρατούσε ένα γιαπωνέζικο σπαθί. “Όλα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι επέλεξε τα θύματά του στην τύχη”, πρόσθεσε ο Πιζόν.
Σχετικά Νέα
Υπουργική διάσκεψη στο Βερολίνο για την ενίσχυση των ειρηνευτικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ
Η Υπουργική Διάσκεψη του ΟΗΕ στο Βερολίνο για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις ολοκληρώθηκε με τη.
Η Εσθονία ανέφερε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος
Οι εσθονικές ένοπλες δυνάμεις ανέφεραν ότι ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της.