

Ενας φάκελος που περιείχε ένα ποίημα και μια δωροεπιταγή ύψους 250 δολαρίων Καναδά: Πολλοί κάτοικοι της πόλης Έντμοντον ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι, προς μεγάλη τους χαρά, ο Αγιος Βασίλης δεν τους ξέχασε φέτος.
Στις 24 Δεκεμβρίου «βρήκα μπροστά στην πόρτα μου, όταν ξύπνησα, μια υπέροχη δωροεπιταγή. Έκλαιγα όλο το πρωί», έγραψε στο Facebook η Λι Αν ΜακΝότον.
Oπως ανέφεραν πολλά καναδικά μέσα ενημέρωσης ο φάκελος περιείχε μια δωροεπιταγή για τα καταστήματα Walmart (το ποσό αντιστοιχεί σε περίπου 160 ευρώ) και ένα ποίημα που αναφερόταν στην ελπίδα και την αλληλεγγύη των ανθρώπων σε αυτήν τη δύσκολη εποχή της πανδημίας.
Η Ελίσα Τέναντ, μια κάτοικος της συνοικίας Νορθ Γκλενόρα, η οποία έχασε τη δουλειά της λόγω της πανδημίας, είπε ότι και εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς ανοίγοντας τον φάκελο. «Είναι τόσο συγκινητικό που κάποιος έκανε κάτι τέτοιο» είπε στη δημόσια τηλεόραση CBC, εξηγώντας ότι με το ποσό αυτό θα μπορέσει να αγοράσει τα ψώνια ενός μήνα για την οικογένειά της.
Το CBC, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κατάφερε να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον μυστηριώδη φιλάνθρωπο και ανέφερε ότι τέτοιοι φάκελοι στάλθηκαν σε 400 ανθρώπους σε αυτήν την πόλη της επαρχίας Αλμπέρτα. «Αποφάσισα να το κάνω επειδή ξέρω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι βίωσαν μια πολύ δύσκολη χρονιά και είχα τα μέσα για να τους βοηθήσω. Ελπίζω ότι τα δώρα αυτά θα δώσουν στους ανθρώπους το αίσθημα ότι ο κόσμος είναι γεμάτος καλοσύνη και ότι ένα καλύτερο μέλλον δεν είναι πια πολύ μακριά».
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.