Καμμένος για Μητσοτάκη: Βαλσαμωμένο πουλί να του δώσεις, θα του φύγει

Σκληρή κριτική στις επιλογές και την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη «που απέκλεισε τον κορμό και την βάση της ΝΔ» άσκησε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σχολιάζοντας πρόσφατες τοποθετήσεις του προέδρου της ΝΔ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει αυτά που λέει» και χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «το μεγαλύτερο αβαντάζ του Αλ. Τσίπρα, πέραν των μέτρων που πήραμε μαζί ως κυβέρνηση».

«Ξέρετε τι λένε οι νεοδημοκράτες; Λένε ότι το παιδί δεν κάνει. Χθες το βράδυ στην ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη ανέφερα για μια γιαγιά που με πλησίασε στην Καρδίτσα και μου είπε ένα καταπληκτικό: «Παιδάκι μου αυτός ο άνθρωπος έχει τον φιλελεύθερο διάολο μέσα του», ο οποίος του βγαίνει. Του βγαίνει επειδή το πιστεύει. Αποκλείεται να του τα γράφουν, ακόμη και ο Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να γράψει τέτοια πράγματα. Βγαίνει και λέει προεκλογικά ότι θα κάνει επταήμερη εργασία και απευθύνεται στους εργαζόμενους που έχουν δύο παιδιά και μάλιστα πάει να το διορθώσει μετά αλλά κανείς δεν βγαίνει να του πει ότι το τεκμηρίωσε με το οκτάωρο και το δωδεκάωρο… Βγαίνει στη συνέχεια και λέει το απίστευτο. Ότι στις δυτικές συνοικίες τα παιδιά μπορούν να φτάσουν μέχρι ψυκτικοί», είπε ο κ. Καμμένος.

«Εγώ αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ θα είχα καταργήσει τα δεκάλεπτα στην τηλεόραση και θα έπαιζα τον Μητσοτάκη μόνο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε «αν ο κ. Μητσοτάκης είναι πασαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε, όπως μεταδίδει το euro2day.gr, : «Βαλσαμωμένο πουλί να του δώσεις, θα του φύγει του ανθρώπου».

«Ο άνθρωπος ζει σε άλλο κόσμο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εκτίμησε δε ότι οι πρώτοι που θα φύγουν από την ΝΔ μόλις το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό θα είναι οι Α. Σαμαράς, Α. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης «που θα δημιουργήσουν ακροδεξιό κόμμα».

Σχετικά Νέα