Καμίνης για δηλώσεις Κυρανάκη: Κάτω από μια ωραία επιφάνεια η ΝΔ δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά

«Αυτό που ζητάμε από τους πολίτες είναι η ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να προωθήσουμε τις προοδευτικές αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος», επισημαίνει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Προσθέτει δε, ότι το ΚΙΝΑΛ «εγγυάται τη θωράκιση του πολιτικού μας συστήματος με μια αξιόπιστη, σοβαρή ελεγκτική και κυρίως προοδευτική αντιπολίτευση». Με παράδειγμα τη στάση του Κινήματος στο ζήτημα του εκλογικού νόμου «ώστε οι επόμενες εκλογές να μην γίνουν με απλή αναλογική», ο κ. Καμίνης ξεκαθαρίζει ότι ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπεί δεν παίζει την τύχη της χώρας στα ζάρια για λίγες παραπάνω έδρες και ότι όλα αυτά τα χρόνια «έχουμε αποδείξει πως βάζουμε την πατρίδα επάνω από την Εξουσία».

Ερωτηθείς αν θα δικαιωθεί η απόφαση της προέδρου Φ. Γεννηματά για την τοποθέτηση του, ως επικεφαλής στο Επικρατείας με την σύγκρουση-αποχώρηση του Ευαγ. Βενιζέλλου, ο κ. Καμίνης δηλώνει ότι εξέλαβε την απόφαση «ως εντολή». «Εντολή να συμβάλλω ώστε να προσελκύσουμε ξανά τους προοδευτικούς πολίτες που απογοητεύτηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όσους θεωρούν πεπλανημένα ότι η ΝΔ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση». Αναφερόμενος δε, στις πρόσφατες δηλώσεις Κυρανάκη περί «επιδομάτων μόνο σε Έλληνες», υπογραμμίζει πως δείχνει ότι «κάτω από μια ωραία επιφάνεια η ΝΔ δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα