Καμίνης: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές για οικογενειακούς λόγους

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ανακοίνωσε μέσω Facebook ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, κάνοντας λόγο για μια «δύσκολη απόφαση που πάρθηκε για οικογενειακούς λόγους μετά από σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά» του.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Καμίνης σημειώνει ότι ανακοινώνει την πρόθεσή του σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο, για να διευκολύνει τον πολιτικό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ενώ διαβεβαιώνει ότι «στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις συνεχίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας».

Αναφερόμενος στα χρόνια της εμπλοκής του στην πολιτική, κάνει ιδιαίτερη μνεία στη Φώφη Γεννηματά «η συμβολή της οποίας στη σημερινή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον αυταπόδεικτη».

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να είναι παρών στη μάχη για μια «Ελλάδα εξωστρεφή, συμπεριληπτική και δίκαιη».

Αναλυτικά ο Γιώργος Καμίνης έγραψε:

Η απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ήταν μια δύσκολη απόφαση, που πάρθηκε για οικογενειακούς λόγους μετά από σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου. Ανακοινώνω την πρόθεσή μου σε – σχεδόν – ουδέτερο πολιτικό χρόνο, πριν από την προκήρυξη των εκλογών, ώστε να διευκολύνω τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, τόσο κεντρικά όσο και περιφερειακά. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις συνεχίζοντας την προσπάθεια αναγέννησης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, στην οποία συμμετέχω από το 2017.

Τα χρόνια της εμπλοκής μου στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν γεμάτα: Με γόνιμες πολιτικές δράσεις, χαρές και επιτυχίες αλλά και δυσαναπλήρωτες, οδυνηρές, απώλειες. Η σκέψη μου πάει ιδίως στη Φώφη Γεννηματά, η συμβολή της οποίας στη σημερινή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής είναι πλέον αυταπόδεικτη.

Η μάχη για μια Ελλάδα εξωστρεφή, συμπεριληπτική και δίκαιη, μια Ελλάδα που εμβαθύνει τη δημοκρατία, εκσυγχρονίζει τις δημόσιες υποδομές και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, μια Ελλάδα προσανατολισμένη στις ευρωπαϊκές αξίες, που αγκαλιάζει όσους έχουν την τύχη να διαβιούν στο έδαφός της και δεν αφήνει κανέναν «εκτός των τειχών», είναι πάντοτε ζωντανή. Και σε αυτή τη μάχη, που υπηρετεί η δημόσια δράση μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, θα συνεχίσω -αυτονόητα- να είμαι παρών

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα