

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) στα Καμένα Βούρλα, καθώς μία γυναίκα 80 ετών εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, την άτυχη γυναίκα είχαν μέρες να δουν φίλοι και γνωστοί, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία.
Περιπολικό του ΑΤ Καμένων Βούρλων έφτασε στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι όπου βρέθηκαν μπροστά σε μια σκληρή εικόνα, καθώς η σορός της 80χρονης βρισκόταν σε αποσύνθεση κάτι που έδειχνε ότι είχε πεθάνει εδώ κι αρκετές ημέρες.
Φως στα αίτια θανάτου θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή
Τα αιτία ωστόσο θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή η οποία παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, από το ΑΤ Καμένων Βούρλων που έχει την προανάκριση.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.