

Το Greenville ήταν μια μικρή ορεινή πόλη της Καλιφόρνια με ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των κατοίκων και μια αίσθηση κοινότητας.
Μόνο που πια είναι στάχτες…
Καλιφόρνια: Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε πόλη που έγινε στάχτη από τις φωτιές
Ο καύσωνας που χτύπησε την Καλιφόρνια πυροδότησε μια από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές που έχει δει τα τελευταία χρόνια η πολιτεία.
Το Greenville, μια κοινότητα 1.000 ανθρώπων, κάηκε στο μεγαλύτερο μέρος του και οι εικόνες της καταστροφής είναι ανατριχιαστικές.
Ο άνεμος άλλαξε τελικά κατεύθυνση, μόνο που τα καλά νέα ήρθαν πολύ αργά για το Greenville. Σπίτια, επιχειρήσεις, όλο το κέντρο της πόλης, είναι πια παρελθόν.
Οι Αρχές δεν έχουν εκτιμήσει ακόμα το μέγεθος της καταστροφής, ο σερίφης της περιοχής, Todd Johns, μιλά ωστόσο για «πολύ περισσότερα από 100 σπίτια που έχουν καεί μέσα και κοντά στην πόλη».
Η φωτιά (Dixie Fire) έχει καταπιεί κάπου 1.464 τετραγωνικά χιλιόμετρα, μια περιοχή μεγαλύτερη από το Λος Άντζελες.
Για την ώρα, δεν έχουν καταγραφεί ανθρώπινες απώλειες, η φωτιά συνεχίζει ωστόσο να απειλεί πάνω από 10.000 σπίτια.
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.