Καλάβρυτα: Τρεις αγνοούμενοι – Ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης

Συναγερμός έχει σημάνει στο Χιονοδρομικό Κέντρο στα Καλάβρυτα αφού από το βράδυ του Σαββάτου τρεις χιονοδρόμοι – χειμερινοί αναρριχητές αγνοοούνται.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com οι τρεις συνοδοιπόροι, ηλικίας από 50 έως και 55 ετών μόνιμοι κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της Μαυρολίμνης.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αναζήτησε τους δύο άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε ανταπόκριση στα τηλεφωνήματά τους και κυράρχησε προβληματισμός.

Οχήματα του Χιονοδρομικού, το προσωπικό του ΚDiabέντρου άρχισαν την αναζήτησή τους και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων, Περιπολικό του Α.Τ.Καλαβρύτων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας – Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα. Ο καιρός για Χελμό είναι σχετικά καλός χωρίς καιρικά φαινόμενα με μέτριους ανέμους αλλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα