

Την Τετάρτη (25/1) έλαβε προθεσμία για την απολογία του ο 22χρονος δράστης που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του 47χρονου στην Καλαμάτα, ενώ από αυτόφωρο θα περάσουν τη Δευτέρα (23/1) οι δράστες 40 και 50 ετών αντίστοιχα με τις κατηγορίες της ψευδούς κατάθεσης και υπόθαλψης εγκληματιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος πήγε σε κατάστημα που διατηρεί ο 50χρονος Έλληνας (που συνελήφθη για υπόθαλψη) πήρε ρούχα και φαγητό και στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς τη ορεινή περιοχή πάνω από τις Κιτριές στο Δήμο Δυτικής Μάνης.
Ραντεβού θανάτου
Όταν, λοιπόν, ο 47χρονος πήγε στο σημείο, συνάντησε τον 22χρονο, αλλά και τον 38χρονο, με τον οποίο αμέσως διαπληκτίστηκε και ακολούθως τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια και οι δύο επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 38χρονου και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή των Κιτριών, όπου οι αστυνομικοί το απόγευμα της Παρασκευής εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών.
Υπόθαλψη
Από τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες είχαν έρθει σε επαφή με ένα γνωστό τους εστιάτορα και τον υπάλληλό του και, μάλιστα, ο δεύτερος ήταν αυτός που κάποια στιγμή μετά το έγκλημα, κι αφού οι δράστες είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο, μετέφερε τον 22χρονο στην Καλαμάτα.
Σχετικά Νέα
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..