

Το ΠΑΜΕ, καταγγέλλει την συμμετοχή «νόθων αντιπροσώπων» μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Υπενθυμίζεται ότι η ένταση που έχει σχέση με το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, είχε ξεκινήσει από την Πέμπτη, μέρα κατά την οποία θα πραγματοποιούνταν στο Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, εκδήλωση για τα 100 χρόνια της Συνομοσπονδίας. Τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, σύνεδροι στην πλειοψηφία τους, έφτασαν με προσκλήσεις στο Μέγαρο, με την ασφάλεια του κτιρίου όμως, να προσπαθεί να κλείσει τις πόρτες και να προκαλεί την ένταση που ακολούθησε.
Χθες, από νωρίς το πρωί, στον χώρο του συνεδρίου το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, με σημαντικά αυξημένα μέτρα φύλαξης, παρουσία εισαγγελέα αλλά και των νομικών συμβούλων των παρατάξεων.
Άλλωστε, το ΠΑΜΕ και οι παρατάξεις της πλειοψηφίας έχουν προχωρήσει σε ανταλλαγή εξωδίκων και καταγγελιών. Μετά τις καταγγελίες για «νόθους αντιπρόσωπους» και «στελέχη της εργοδοσίας που παριστάνουν τους εκλεγμένους εργαζόμενους», οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καταγγέλλουν την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για στημένες διαδικασίες, υποστηρίζοντας πως καμαριέρες του ξενοδοχείου που διέμεναν οι σύνεδροι “μοίρασαν κάρτες συνέδρων κατ’ επιλογή”.
Αντίστοιχα, η πλειοψηφία της Συνομοσπονδίας απάντησε ότι στελέχη του ΠΑΜΕ, τα οποία δεν είχαν εκλεγεί ως αντιπρόσωποι επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο του συνεδρίου με φωτοτυπημένες κάρτες συνέδρων.
Το ΠΑΜΕ, καταγγέλλει την συμμετοχή “νόθων αντιπροσώπων” μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας που δεν κατάφερε να εκλέξει νέους αντιπροσώπους,, Δ. Καραγεωργόπουλος και η ΓΣΕΕ καταγγέλλει “τραμπουκισμούς” μελών του ΠΑΜΕ, υποστηρίζοντας ότι επιδιώκει να παρεμποδίσει το συνέδριο επειδή γνωρίζει ότι θα υποστεί απώλεια δυνάμεων. Επιχειρώντας να εκτονώσει την κατάσταση πάντως, ο κ. Καραγεωργόπουλος εκδήλωσε την πρόθεση να παραιτηθεί από σύνεδρος της ΓΣΕΕ προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.
Σήμερα πάντως, κι ενώ δε φαίνεται «φως» για την έναρξη του συνεδρίου, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Καλαμάτα «ενάντια στην συνδικαλιστική μαφία» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του. Το ΠΑΜΕ εμμένει στην θέση του για Συνέδριο χωρίς νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.