

Συναγερμός σήμανε στις 11:30 σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας για φωτιά που ξέσπασε στη συμβολή των οδών Νέδοντος και Τριών Ναυάρχων στην Καλαμάτα.
Περίοικοι αντιλήφθηκαν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από το μπαλκόνι 2ου ορόφου της πολυκατοικίας και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Οχήματα και πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαμάτας έφθασαν άμεσα στο σημείο, και διαπίστωσαν ότι η φωτιά είχε προκληθεί σε μηχάνημα που βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, και την πρόλαβαν πριν αυτή επεκταθεί και στο εσωτερικό του κτιρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες κανείς δεν κινδύνεψε, ενώ οι Πυροσβέστες προχώρησαν και στον απεγκλωβισμό ενός κατοικίδιου σκύλου από το διαμέρισμα, χρησιμοποιόντας τον ειδικό ανελκυστήρα.
Προανάκριση για τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς, διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ. Καλαμάτας.
πηγή:ertnews.gr
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.