

Οι ζημιές που έχουν σημειωθεί στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel είναι ανυπολόγιστες. Ήδη τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή έχουν υποστεί οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του θεσσαλικού κάμπου.
Σοκάρει ένας κτηνοτρόφος στη Θεσσαλία ο οποίος είδε σχεδόν όλα τα πρόβατά του νεκρά από τα νερά που πλημμύρισαν τον κλειστό χώρο εκτροφής των ζώων.
Ο ίδιος «ανέβασε», μάλιστα, ένα βίντεο με το τραγικό θέαμα που αντίκρισε όταν πήγε να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής.
Μόλις τα νερά υποχώρησαν λίγο, είδε σχεδόν όλα τα πρόβατα να έχουν πνιγεί. Μόλις δέκα από αυτά κατάφεραν να μείνουν ζωντανά και να διασωθούν.
«Αυτή είναι η περιουσία μας… Απεγκλωβίσαμε 10 ζωντανά που απέμειναν… Κοιτάχτε πώς έγιναν… Είναι το τέλος μας αυτό, με πόση δύναμη να ξανασηκωθείς… κοιτάξτε πού είναι το νερό ακόμα…», λέει ο κτηνοτρόφος, την ώρα που απέξω περνά ένα σκαπτικό μηχάνημα, μεταφέροντας απεγκλωβισμένους κατοίκους.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:
Σχετικά Νέα
Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα αρπαγής τριών ανηλίκων στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής,.
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.