

Κλειστές θα παραμείνουν έως και την Τετάρτη (17 Φεβρουαρίου) οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, όλων των βαθμίδων, στην Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μήδεια”.
Όπως επισημαίνεται στην απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, η διακοπή αποφασίστηκε, «εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις – παγετός) και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών». Η Περιφέρεια Αττικής ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης θα επανεξετάσει ενδεχόμενη παράταση της απόφασης.
Ο περιφερειάρχης επισήμανε σχετικά: «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων. Είναι αναγκαίο να παραμείνουν και αύριο κλειστές οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα. Παρακολουθούμε και αξιολογούμε συνεχώς την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων με στόχο να παρέμβουμε όπου και αν απαιτείται, για την καλύτερη προστασία των πολιτών. Καλούμε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται σε πολλές περιοχές δημιουργούν πάγο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για την πρόκληση ατυχημάτων».
Σχετικά Νέα
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 15 διαρρηκτών ως μέλη που είχαν «ρημάξει» σπίτια στην Αττική
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 15 κατηγορούμενων για ληστείες. Πρόκειται για μέλη.
Εξαφάνιση 15χρονης από τον Άλιμο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός σήμανε στον Άλιμο για την εξαφάνιση της Αντάνια – Λορένα Φ., 15 ετών..
Ελευσίνα: Εργατικό ατύχημα σε δεξαμενόπλοιο – Τραματίστηκε 29χρονος ναυτικός
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας,.
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ζευγάρι που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του
Στη φυλακή οδηγείται ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση των.