Κακοκαιρία Μήδεια: Έκαναν 11 ώρες το Λάρισα – Αθήνα με το τραίνο

Η καταγγελία έγινε από τους ίδιους τους επιβάτες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι βίωσαν μια απίστευτη οδύσσεια με το τραίνο που κράτησε 11 ώρες. Και όλα αυτά για τη διαδρομή Λάρισα- Αθήνα.

Η διαδρομή με το τραίνο των 10.40 προς την Αθήνα έχει ώρα άφιξης στη μια το μεσημέρι. Όμως όπως καταγγέλλει επιβάτης στο onlarissa.gr το τραίνο τελικά έφτασε στις 9.10 το βράδυ. Σχεδόν 11 ώρες δηλαδή.
Το τραίνο συνάντησε ακραίες καιρικές συνθήκες με την κακοκαιρία Μήδεια να βρίσκεται στο απόγειο της. Κορμοί δέντρων είχαν πέσει στις χιονισμένες ράγες και σε δυο σημεία μάλιστα στην Οινόη και μετά μεταξύ Οινόης και Αγίου Στεφάνου αναγκάστηκε να σταματήσει για πολλή ώρα.

Μάλιστα τη δεύτερη φορά επειδή το σημείο ήταν δύσβατο, η πυροσβεστική δεν μπορούσε με ευκολία να προσεγγίσει για να απομακρύνει τον κορμό ενός μεγάλου δέντρου που είχε πέσει στις ράγες, και το τραίνο έμεινε ακινητοποιημένο για πολλή ώρα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε σήμα στα κινητά με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην μπορούν να ειδοποιήσουν κανέναν.

Οι αρμόδιοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι θα αποζημιωθούν για την όλη κατάσταση με την επιστροφή των χρημάτων του εισιτηρίου επιστροφής.

dynamic-hellas-gif

Σχετικά Νέα