

Τεράστια προβλήματα παρουσιάζονται από το πρωί σε όλη τη Μαγνησία, καθώς η κακοκαιρία Daniel βουλιάζει όλη την περιοχή. Τα ξημερώματα η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση από το Νοσοκομείο Βόλου για απάντληση υδάτων, ενώ έχουν πλημμυρίσει διάφορα τμήματα.
Νωρίς το πρωί τα νερά είχαν μπει στο μηχανοστάσιο του Νοσοκομείου Βόλου και η Πυροσβεστική ήταν επί ποδός ώστε να μην δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα. Ωστόσο, το νερό μπήκε σε δωμάτιο κρίσιμο για τις χημειοθεραπείες.
Την ίδια ώρα το υπόγειο του νοσοκομείου έχει πλημμυρίσει, καθώς ο όγκος νερού ήταν τεράστιος.
Σημειώνεται πως από τη σφοδρή βροχόπτωση πλημμύρισε και το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι 18 προγραμματισμένες θεραπείες.
Οι χημειοθεραπείες θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά, με το εφεδρικό μηχάνημα.
Στον δεύτερο υπόγειο όροφο, που στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια μπήκαν νερά και γίνεται προσπάθεια να αποστραγγιστούν.
Σχετικά Νέα
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (15/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σαντορίνη: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα πολιτικής προστασίας – Δημοσιεύθηκε η νέα ΚΥΑ
Σε εφαρμογή τέθηκε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει σειρά έκτακτων μέτρων πολιτικής.
Αναζητείται ο άνδρας που πήρε το βρέφος από τη γιαγιά στην Ομόνοια – Τι έδειξαν οι κάμερες, τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ στην οδό Αιόλου και από.
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..