

Στην Λάρισα μεταφέρονται με λεωφορεία 190 ντόπιοι και τουρίστες από το Πήλιο, το οποίο «έπνιξε» η κακοκαιρία Daniel.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, τρία λεωφορεία χρησιμοποιήθηκαν για να μεταφέρουν τον κόσμο ο οποίος διασώθηκε από το πλημμυρισμένο Πήλιο και τα γύρω χωριά, με πλωτά μέσα.
Τα 190 άτομα έφτασαν με τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό, στα λεωφορεία, που τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.
Κατά την αναχώρησή τους, ένας από τους πλημμυροπαθείς από το χωριό Μικρό, ανέφερε: «Δεν κινδυνεύσαμε, αλλά τρομοκρατηθήκαμε».
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.