

Η κακοκαιρία Daniel εξακολουθεί να σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας ταυτόχρονα και κυρίως, τις ήδη πληγείσες περιοχές. Μεγάλη πρέπει να είναι η προσοχή σε Θεσσαλία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Αργολίδα και Κορινθία.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έφτασαν και στην Αττική, με οργανωμένο πυρήνα καταιγίδων. Προβλήματα καταγράφηκαν στην Ηλιούπολη, όπου έπεσαν 60 τόνοι νερού ανά στρέμμα, ενώ και στο κέντρο σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας παραμένει ο Θεσσαλικός κάμπος, καθώς τα νερά εκεί πέφτουν σε εκατοντάδες τόνους.
Η κακοκαιρία ξεπέρασε σε δυναμική και σε όγκους νερού ακόμα και τους μεσογειακούς κυκλώνες που έχουν πλήξει τη χώρα μας. Έσπασε το ρεκόρ ημερήσιας βροχόπτωσης με 754 τόνους νερού ανά στρέμμα, σε μόλις 20 ώρες στη Ζαγορά Πηλίου. Τα ακραία φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο το μεσημέρι, έπειτα σιγά-σιγά θα έρθει η πολυπόθητη αποκλιμάκωση.
Σχετικά Νέα
Θάνατος 11χρονου στις Σέρρες: «Είδα τον Βασίλη σε μια λίμνη αίματος»
Στις επικίνδυνες συνθήκες στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών αλλά και στις στιγμές ύστερα από.
Μάτι: Στις 3 Ιουνίου η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους
Στις 3 Ιουνίου το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του ως προς.
Στέλεχος του ΣΔΟΕ παρίστανε τον κούριερ και συνέλαβε 38χρονο που παραλάμβανε ναρκωτικά
Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής μετά από επιχείρηση, συνέλαβαν.
ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό σαμπουάν για παιδιά
Την ανάκληση της παρτίδας 0455Ρ του Καλλυντικού προϊόντος JOHNSON’S Shiny Drops Kids Shampoo 500ml.