

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους τεσσάρων περιοχών της Πιερίας, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, λόγω των θυελλωδών ανέμων της κακοκαιρίας «Bora».
Πρόκειται για τις περιοχές Πλαταμώνα, Λεπτοκαρυά, Σκοτίνα και Νέοι Πόροι του Δήμου Δίου Ολύμπου.
Το μήνυμα που έλαβαν στα κινητά τους οι κάτοικοι αναφέρει τα εξής:
«Ενεργοποίηση 112 στην Πιερία. Όσοι βρίσκεστε στις περιοχές Πλαταμώνα, Λεπτοκαρυά, Σκοτίνα και Νέοι Πόροι του Δήμου Δίου Ολύμπου, περιορίστε τις μετακινήσεις σας λόγω θυελλωδών ανέμων. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ, ενώ η βροχόπτωση έχει “κοπάσει”, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.
Την ίδια ώρα, νέο μήνυμα από το 112 έλαβαν και οι κάτοικοι της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στην περιοχή του Δήμου Πυλαίας λόγω των ισχυρών ανέμων.
Στη Ρόδο, όπου τα προβλήματα από την κακοκαιρία «Bora» είναι ιδιαίτερα έντονα, το 112 έστειλε νέο μήνυμα, υπενθυμίζοντας ότι «η απαγόρευση μετακίνησης οχημάτων στη Ρόδο παραμένει σε ισχύ».
Σχετικά Νέα
niologio.gov.gr: Έτοιμη η αναβαθμισμένη λειτουργία του
Νέες λειτουργίες εντάσσονται στο niologio.gov.gr προκειμένου να μειωθεί η γραφειοκρατία. Η πλατφόρμα, η οποία.
Κώστας Διαμαντής: Πέθανε ο πρώην βουλευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ
Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Διαμαντής, εκ των ιδρυτικών μελών του ΠΑΣΟΚ το.
Κακοποίηση 3χρονου στο Ηράκλειο: Συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται μητέρα και σύντροφος
Εξακολουθούν να αλληλοκατηγορούνται η 26χρονη μητέρα και ο 44χρονος σύντροφός της για τον θάνατο.
Κοζάνη: Συνελήφθη 52χρονη για τον θάνατο 78χρονης
Η 78χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της φέροντας τραύματα στο κεφάλι. Στην.