

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν πολίτες σε χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, λόγω του μεγάλου όγκου νερού από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τουλάχιστον 15 σπίτια στο χωριό Καραϊσκάκης έχουν πλημμυρίσει με νερά, φερτά υλικά και χώματα. Η κατάσταση στην περιοχή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τις περιουσίες των πολιτών, καθώς σύμφωνα με το astakos-news, ξεχείλισε ο κεντρικός χείμαρρος που περνά μέσα από τον οικισμό.
«Παρακαλούμε πολύ, να αποφεύγεται η προσέγγιση στο σημείο. Ο δήμος Ξηρομέρου είναι παρόν και συνδράμει και αναμένεται και η Πυροσβεστική. Πρώτο μέλημα η ασφάλεια των πολιτών. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την προστασία των περιουσιών των συμπολιτών μας», αναφέρουν οι Αρχές και συνιστούν να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δημιούργησαν προβλήματα και σε άλλες περιοχές του νομού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του nafpaktianews, στο Τρίκορφο Ναυπακτίας προκλήθηκε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να πέσουν χώματα και ένα δέντρο στη μέση του δρόμου, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν οι οδηγοί. Ο δρόμος άνοιξε και πάλι με την παρέμβαση σκαπτικού μηχανήματος του δήμου.
Σχετικά Νέα
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
-
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης
Δύο άτομα συνελήφθησαν στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και της Ακρόπολης για διακίνηση ναρκωτικών, συγκεκριμένη κάνναβης.
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.