

Σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο καιρός θα είναι ασταθής, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα είναι βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας.
Βελτίωση αναμένεται τη Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη στον καιρό με αρκετό ήλιο, αλλά περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές.
Από εκεί και πέρα την Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς.
Το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στα νησιά του Αν. Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη μέρα.
Η κακοκαιρία φαίνεται πως θα επεκταθεί την Κυριακή του Πάσχα.
Έτσι βροχές αναμένονται σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Γιαννιτσά, Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα, Πάργα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Καρπενήσι, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα, Πύργο και Τρίπολη.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.