

Αρκετή ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας το επόμενο 24ωρο. Στα βόρεια θα υπάρχουν κάποιες συννεφιές τοπικά αυξημένες. Η θερμοκρασία μέχρι τουλάχιστον τα τέλη της εβδομάδας θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Αναλυτικά
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα δυτικά και στα νότια φτάνοντας τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ. Πιο εξασθενημένοι θα είναι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο όπου θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ. Παράλληλα θα επικρατήσει θολούρα στην ατμόσφαιρα λόγω μεταφοράς αφρικανικής σκόνης.
Η θερμοκρασία θα φτάσει μέσα στην ημέρα τους 25 βαθμούς Κελσίου. Στην βόρεια Κρήτη δεν αποκλείεται να φτάσει τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Στην Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή συννεφιά, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει για λίγο τοπικά. Μετά το μεσημέρι θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 17 βαθμούς Κελσίου.
Σχετικά Νέα
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.