

Ανοιξιάτικος και σήμερα ο καιρός, με αισθητή την παρουσία αφρικανικής σκόνης και τη θερμοκρασία έως τους 25 βαθμούς Κελσίου. Τις επόμενες όμως ημέρες έρχονται ψυχρή εισβολή και βροχές.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο ο καιρός που θα επικρατήσει θα έχει καλοκαιρινά χαρακτηριστικά, ενώ ευνοείται και η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου τους 19 με 21, στις υπόλοιπες περιοχές τους 22 με 23 και στη βόρεια Κρήτη τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Καιρός: Η πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές το βράδυ.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι και κυρίως τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα από το μεσημέρι στο Θερμαϊκό 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένους όμβρους κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά και το Θρακικό πέλαγος 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν στο βόρειο Ιόνιο και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους πυκνότερες, με τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 21 και τοπικά 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές με λίγες τοπικές βροχές στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 και στη βόρεια Κρήτη τοπικά έως 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, παροδικά κατά τόπους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τις πρωινές ώρες και εκ νέου από το βράδυ.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές μετά το απόγευμα.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στις Σποράδες έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Σχετικά Νέα
Ηράκλειο: Εργατικό ατύχημα σε επιχείρηση μαρμάρων με τραυματισμό 39χρονης
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και πιο συγκεκριμένα σε επιχείρηση με.
Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν τσάντες και πορτοφόλια στις λαϊκές
Εκμεταλλευόμενες τις συνθήκες συνωστισμού σε λαϊκές αγορές, έκλεβαν τσάντες και πορτοφόλια καταναλωτών, ενώ δεν.
Φωτιά τα ξημερώματα σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο της Αθήνας
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε κατάστημα επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Σύμφωνα.
ΓΣΕΕ: Νέα “προειδοποίηση” για τις συλλογικές συμβάσεις
Η ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εργασίας έδωσαν χθες στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα έρευνας κοινής.