Καιρίδης: Ηχηρή το μήνυμα δυσαρέσκειας των πολιτών

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, μίλησε για τις ευρωεκλογές και το αποτελέσματα της κάλπης, ενώ αναφέρθηκε στην αποτυχία επίτευξης του «στόχου», που είχε θέσει η κυβέρνηση.

«Υπήρξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ του ’23 που προτίμησαν να μείνουν σπίτι τους. Πολλοί από αυτούς δεν πήραν στα σοβαρά τις εκλογές, δεν καταφέραμε να τους πείσουμε για το κρίσιμο διακύβευμα. Υπάρχουν κι αυτοί – που δεν πρέπει να τους προσπερνάμε – που έστειλαν ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα: έμειναν σπίτι τους λόγω δυσαρέσκειας και ζητημάτων που έχουν από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική» είπε ο κ. Καιρίδης, μιλώντας στο Live News.

Ταυτόχρονα η κ. Καιρίδης τόνισε ότι δεν ανατράπηκαν οι πολιτικοί συσχετισμοί. «Η ΝΔ παραμένει μακράν το πρώτο κόμμα», συμπλήρωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογήσαν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στη Γαλλία απάντησε:

«Η Γαλλία είναι μια ειδική περίπτωση και εκεί τα πράγματα είναι εξαιρετικά κρίσιμα. Η Γαλλία έχει δώσει τον τόνο στις ευρωπαϊκές εξελίξεις κι έχουμε πρόωρες εκλογές στις οποίες κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη». Παράλληλα, ο κ, Καιρίδης θέλησε να τονίσει ότι σε πολλές χώρες η Ακροδεξιά υπέστη δεινή ήττα, όπως η Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα