

“Καίγονται ακόμα σπίτια μέσα στον Βαρνάβα” υπογραμμίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος του χωριού Σπύρος Ηλίας και απευθύνει έκκληση για την αποστολή πυροσβεστικών μέσων στην περιοχή, η οποία ακόμα δεν έχει ηλεκτροδότηση.
“Όλα τα πυροσβεστικά εξαφανίστηκαν από τον οικισμό και καίγονται σπίτια μέσα στον Βαρνάβα. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να βρω κάποιον υπεύθυνο να μας στείλει ένα πυροσβεστικό μέσο στο χωριό να σώσει ότι μπορεί να σωθεί” κατήγγειλε μιλώντας στην ΕΡΤ.
Η πυρκαγιά έχει κάψει πολλά σπίτια κι έχει καταστραφεί όλο το χωριό δήλωσε από πλευράς του ο πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Γιώργος Ηλίας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από καλώδιο της ΔΕΗ.
“Ήρθαν τα αεροπλάνα. Αυτό είναι κομβικό σημείο. Να μην ανέβει η φωτιά στο βουνό, γιατί μετά μπορεί να πάει στο Γραμματικό από άλλη πλευρά, να κατέβει παραλία Βαρνάβα. Πρέπει να επικεντρωθούν εδώ, να τελειώσει αυτό το κομμάτι” είπε στην ΕΡΤ.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.