

Καταγγελία για διάρρηξη με μεγάλη λεία έγινε εκτός από τον Γέρακα και σε σπίτι στη Νέα Μάκρη.Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη άγνωστοι παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του ισογείου.
Ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Προηγήθηκε καταγγελία για διάρρηξη – μαμούθ σε μονοκατοικία στον Γέρακα με λεία 270.000 ευρώ. Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε στις 24 του μήνα, παραμονή Χριστουγέννων. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης μονοκατοικίας στον Γέρακα, οι διαρρήκτες φαίνεται πως ήταν πολύ καλά διαβασμένοι.
Ήταν τουλάχιστον δύο, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ενώ απενεργοποίησαν τον συναγερμό. Πήγαν αμέσως σε μία κρύπτη που υπήρχε σε σκαλοπάτια εσωτερικής σκάλας όπου ήταν κρυμμένα τα χρήματα, σύμφωνα με την καταγγελία.
Οι διαρρήκτες πήραν τα λεφτά και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
πηγή: ertnews.gr
Σχετικά Νέα
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.
Θεσσαλονίκη: Πατέρας και κόρη έκλεψαν ρολόι από επιβάτη στον έλεγχο χειραποσκευών στο αεροδρόμιο
Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής.
Τελειώνει η σχολική χρονιά, πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα γυμνάσια και λύκεια της επικράτειας,.