

«Η κυβέρνηση της ΝΔ βλάπτει σοβαρά τη δημόσια υγεία, την κοινωνική συνοχή και το κράτος δικαίου» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η βουλευτής Δυτικής Αθήνας
Αναλυτικά στη τηλεοπτική παρουσία της επεσήμανε:
«Υπάρχουν αντιδράσεις από τη χθεσινή τροπολογία της Κυβέρνησης ακόμη και από κυβερνητικούς κύκλους. Ο αντιπρόεδρος κ. Πικραμμένος ανέφερε ότι «αναστολή που ξεπερνά ένα χρονικό διάστημα, θα κριθεί από τα δικαστήρια και ότι η επιβολή ποινών μπορεί να παραβιάζει την αρχή τις αναλογικότητας».
Διευκρινίζω με σαφήνεια, είμαστε υπερ των εμβολιασμών, κάνουμε και εμείς την εκστρατεία μας, ώστε να πειστεί ο κόσμος και είμαστε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών.
Η τροπολογία της κυβέρνησης συνοδεύεται με σειρά μέτρων τα οποία όπως διαφαίνεται, θα οδηγήσουν και σε απολύσεις και η νομοτεχνική βελτίωση που μπήκε την τελευταία στιγμή « ότι με απλή υπουργική απόφαση μπορεί να προχωρεί η υποχρεωτικότητα και σε άλλους τομείς», δημιουργεί πάρα πολλά ζητήματα.
Η κυβέρνηση αντί να ενισχύσει, σύμφωνα και με την εισήγηση της επιτροπής Βιοηθικής, τον εμβολιασμό, εντείνοντας την επιστημονική ενημέρωση, αντιμετωπίζοντας τους φόβους των πολιτών που διστάζουν, και ενισχύοντας την κοινωνική εμπιστοσύνη, που έχει πληγεί από τα συνεχιζόμενα λάθη και τις παλινωδίες της, προχωρά σε αυταρχικά μέτρα, περιστέλλοντας δικαιώματα.
Παραμένουμε σταθερά υπερ. του εμβολιασμού, με προτεραιότητα σε συγκεκριμένες ομάδες, αλλά δεν θα επιτρέψουμε την υλοποίηση σχεδίων του Μητσοτάκη για ακόμη ένα χτύπημα στα εργασιακά δικαιώματα και ελευθερίες.
Η κυβέρνηση δεν έχει μια σταθερή θέση και πυροδοτεί την ανασφάλεια και τον διχασμό της κοινωνίας στερώντας τον μισθό στους εργαζομένους στο δημόσιο και οδηγώντας σε γενικευμένες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Ο κ. Μητσοτάκης έχει παρελθόν, ως υπουργός στην κυβέρνηση του κ. Σαμαρά».
Σχετικά Νέα
Υπουργείο Οικονομικών: H Χρύσα Μήλιου Γενική Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής
Καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Φορολογικής Πολιτικής στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναλαμβάνει η Χρύσα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας στην τελετή ένταξης του συστήματος μη επανδρωμένων αεροχημάτων V-BAT
Οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαδικασία του πιο τολμηρού ανασχηματισμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είπε.
Ν. Δένδιας: Η ανάδειξη της Θράκης σε κόμβο στρατηγικής σημασίας θωρακίζει την ασφάλεια της Ελλάδας και της ΕΕ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας με ανάρτηση στο Χ για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση.
Υπουργός Εσωτερικών ΗΠΑ: Η ενεργειακή συνεργασία στο επίκεντρο της διμερούς σχέσης με την Ελλάδα
Σε σημερινή ανάρτηση του στο Χ ο Υπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ενεργειακής.