

Να ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης με click inside από αύριο, Σάββατο, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κάτι που άλλωστε είχε υποστηρίξει και κατά την συνάντησή του με τον Στέλιο Πέτσα.
«Ζητώ από την επιτροπή και από τον υπουργό Ανάπτυξης να παρθεί απόφαση στη σημερινή συνεδρίαση να ανοίξει η αγορά της Θεσσαλονίκης με click inside από αύριο», ανέφερε σε δηλώσεις του, στο Open, o κ. Ζέρβας, σύμφωνα με το thestival.gr
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόσθεσε πως πρέπει να μετατραπεί η κινητικότητα που παρατηρείται στα πάρκα και στους κοινόχρηστους χώρους σε «μία ελεγχόμενη κινητικότητα».
«Δεν είμαι εγώ εκείνος που θα θέσει τους κανόνες. Η αγορά και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης θέλει να μπει σε μια κανονικότητα. Χαρήκαμε με το άνοιγμα της εστίασης. Υπάρχει ένα τείχος ανοσίας, ένα μεγάλο κομμάτι εμβολιασμού, αλλά υπάρχει και κόπωση την αγορά», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Γεωργιάδης: Πρόταση του υπουργείου να ανοίξει η αγορά της Θεσσαλονίκης με click inside
«Στην πρόταση που έχουμε κάνει στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων είναι η εφαρμογή του click inside στη Θεσσαλονίκη. Εγώ θα έλεγα και από αύριο για να μην χάσει και η Θεσσαλονίκη την αγορά της Αναστάσεως», ανέφερε από την πλευρά του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πώς θα μπορούσε να ανοίξει η αγορά στη Θεσσαλονίκη με click inside δεδομένης της επιδημιολογικής εικόνας της πόλης.
«Δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ, εμείς κάνουμε την εισήγηση και οι ειδικοί θα μας πουν αν μπορεί να επιτευχθεί αυτό όχι», επισήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Σχετικά Νέα
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.