

«Έχω έναν φάκελο έτοιμο για κάθε καινούριο υπουργό, για τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ώστε η επόμενη μέρα να φέρει την ολοκλήρωση σημαντικών project της πόλης μας», δήλωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, βγαίνοντας από το 115ο εκλογικό τμήμα στο σχολικό συγκρότημα της Ικτίνου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
«Σήμερα ολοκληρώθηκε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος. Ελπίζω και εύχομαι με τη σημερινή τους ψήφο οι Έλληνες να αναδείξουν μια σταθερή κυβέρνηση και να προχωρήσουμε σε μια δημιουργική περίοδο. Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν έφεραν την πόλη μας και την πατρίδα μας πολλά βήματα μπροστά. Έχουμε όμως πολλά θέματα, πολλά προβλήματα, πολλές διεκδικήσεις. Η πόλη, οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν. Από την αυριανή μέρα, που θα έχουμε νέα κυβέρνηση και καινούριους υπουργούς, η πόλη κι εγώ προσωπικά θα διεκδικήσουμε τη λύση όλων των εκκρεμοτήτων της Θεσσαλονίκης το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Ζέρβας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα των δημοτικών υπηρεσιών αναφορικά με την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας.
πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ανάρτηση Κ. Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα: Στόχος μας η συλλογική πρόοδος να μετατρέπεται σταδιακά και σε ατομική προκοπή
«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2024 καταγράφουν μία σημαντική υπεραπόδοση της εθνικής.
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
«Οι αποκαλύψεις του Τύπου, σχετικά με την “περιστρεφόμενη πόρτα” που έχει στήσει η κυβέρνηση.
Σ. Φάμελλος: Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Ανάρτηση για τα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΚΕ: Ο πρωθυπουργός ζητά από τους χαμηλοσυνταξιούχους και τα ΑμεΑ να «βολευτούν» με 250 ευρώ τον χρόνο
Σε συνθήκες που η ακρίβεια σπάει κόκαλα, η κυβέρνηση, αντί για πραγματική μείωση φόρων.