Κ. Βελόπουλος: Οι πρόσφυγες να μεταφερθούν…στα ξερονήσια

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση χθες στον ΑΝΤ1 κατά της κυβέρνησης , χρησιμοποιώντας ακραία ρητορική, με αφορμή την μετακίνηση των μεταναστών από την Μόρια στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω αυξημένων ροών από την Τουρκία των μεταναστών και προσφύγων.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, «δεν υπάρχουν πρόσφυγες, οι μόνοι προσφυγές είναι οι Σύροι, οι άλλοι είναι οικονομικοί μετανάστες . Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την αγωνία όλων , όταν σφάζονται Χριστιανοί και δεν μιλάει κανένας…»

Αρχικά όμως, αναφερόμενος στο κύμα προσφύγων είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν τους πας στη Βόρεια Ελλάδα. Απαγορεύεται να τους πας στη Θράκη. Απαγορεύεται για την εθνική ασφάλεια», τόνισε.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση απευθυνόμενος στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά, «αν θέλεις να είσαι σοβαρό κράτος, και αφού έχεις εν δυνάμει πυρηνική βόμβα δεν τους πας στην ηπειρωτική χώρα. Τους πας σε νησιά, ξερονήσια, σε νησιά που δεν υπάρχουν κάτοικοι ώστε να μην υπάρχουν, ούτε βιασμοί ούτε παιδεραστίες ούτε τίποτα[…] . Να ξέρει ο Πακιστανός και ο Αφγανός ότι όταν έρχονται στην Ελλάδα δεν καλοπερνάνε παίρνοντας τα επιδόματα».

Σχετικά Νέα