Στην αποκάλυψη του προέδρου του σιδηροδρομικού τομέα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Χρήστου Παπαδημητρίου στον Realfm 97,8 ότι αποσύρεται το κεφάλαιο για την πυρόσφαιρα από το πόρισμα για τα Τέμπη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Εδώ μιλάμε για ανήκουστα γεγονότα που ούτε σε χούντες γίνονται!!!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο Κυριάκος Βελόπουλος σημειώνοντας πως «ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ δια του φίλου του πρωθυπουργού αποσύρει το πόρισμα σχετικά με την πυρόσφαιρα!».
«Μέχρι χθες ήταν το καλύτερο πόρισμα διότι η κυβέρνηση διόρισε τον… φορέα αλλά ξαφνικά δεν βολεύει και το αποσύρουν. Ο Παπαδημητρίου λέει για απειλές προς αυτόν από το εξωτερικό! Που το πάει η κυβέρνηση; Μέχρι που θα φτάσει αυτό το αίσχος του κομματικού παρακράτους της ΝΔ;», τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.