

«Οι μειώσεις των τιμών είναι μόνιμου χαρακτήρα» στα ράφια των σούπερ μάρκετ, υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, κατά την επίσκεψή του, αυτήν την ώρα, σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος πώς εφαρμόζονται τα μέτρα κατά της ακρίβειας και πόσο έχουν μειωθεί οι τιμές των προϊόντων, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου, εφαρμόζονται τέσσερα νέα δραστικά κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την τόνωση του υγιούς ανταγωνισμού στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης από τη μείωση του μέτρου των εκπτώσεων προμηθευτών προς τα σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές θα δουν μειώσεις σε περισσότερα από 3.000 προϊόντα που φτάνουν έως και 18,1%.
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.