

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου καταδίκασε, με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Τwitter), τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος Ισραηλινών πολιτών και τόνισε ότι “είμαστε αλληλέγγυοι με το Ισραήλ”.
Ειδικότερα, κατά την ανάρτησή της, η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρει:
“Συγκλονισμένοι από τα νέα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών, καταδικάζουμε αυτές τις φρικτές πράξεις μίσους και βίας και είμαστε αλληλέγγυοι με το Ισραήλ”.
Σχετικά Νέα
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όποιος θέλει κάνει ό,τι θέλει στους αρχαιολογικούς χώρους επί της υπουργίας Μενδώνη»
Στο περιστατικό που κατεγράφη στην Κέρκυρα με το χορό σε στύλο pole dancing, στο.
Ο Κώστας Τσιάρας καρατόμησε τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Νικόλαο Σαλάτα
Την καρατόμηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Νικόλαου Σαλάτα αποφάσισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας.
Δ. Μιχαηλίδου: Σε 3 μήνες απορροφήθηκε το 40% του προγράμματος “Σπίτι μου ΙΙ”
Στις θετικές προοπτικές του στεγαστικού προγράμματος “Σπίτι μου ΙΙ”, αναφέρθηκε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής.
Κ.Πιερρακάκης: «Οι άρσεις των εμποδίων μεταξύ των κρατών-μελών θα ωφελήσουν την Ευρώπη και την Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε σήμερα με την Επίτροπο Χρηματοοικονομικών.