Κ. Πουλάκης: «Φάουλ» της Μ. Λοΐζου με τη σύνταξη της μητέρας της

Αυτά που έκανε, να παίρνει 5,5 χρόνια τη σύνταξη της μητέρας της και να μην πηγαίνει να πει «παιδιά κακώς την βάζετε, να τα χαρτιά μου, γιατί το κάνετε;», καθώς και ο τρόπος με τον οποίο έκανε τη χθεσινή δήλωσή της δείχνει τον χαρακτήρα της, είπε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών επικρίνοντας και τα στελέχη του κόμματος που δεν έλεγξαν το παρελθόν της.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1. ο κ. Πουλάκης επισήμανε πως «ήταν μία τραυματική εμπειρία όλη αυτή ιστορία. Το να δώσεις το χρίσμα, να κάνεις την τιμή σε κάποιον να είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια να αποδειχθούν αυτά που αποδείχτηκαν είναι τραυματικό».

Και επισήμανε: «Ήταν ένα φάουλ της κ. Λοΐζου. Όταν σου κάνει ένας πολιτικός χώρος μία τιμή, δεν γίνεται να την αποδέχεσαι και να μην ενημερώνεις ότι έχεις σοβαρές υποθέσεις με τις οποίες θα δημιουργηθεί θέμα. Το λες και τους λες “πάρτε εσείς την ευθύνη αν με αυτές τις υποθέσεις που έχω συνεχίζετε να με θέλετε ή όχι”. Θεωρώ ότι ήταν ακραίο το λάθος της ότι απέκρυψε όλα αυτά τα θέματα από τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Παράλληλα σημείωσε ότι «αν τα είχανε ψάξει καλύτερα δεν θα γινόταν η πρόταση. Όμως, όταν ένας πολιτικός χώρος κάνει την οποιαδήποτε επιλογή του, δεν πρέπει να παίζεις συγχρόνως και το ρόλο του ντετέκτιβ. Αποδείχτηκε βέβαια ότι μακάρι να τον είχε παίξει αυτό το ρόλο, αλλά δεν μπορώ να βάλω πολύ αρνητικό σημείο σε αυτό. Είδα την ανάρτηση του κ. Σταϊκούρα ότι η υπόθεση ήταν γνωστή από το 2012, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν γνωστό και σε όσους την επέλεξαν. Εκ των πραγμάτων πάντως αποδεικνύεται ότι καλό θα ήταν να είχε ψαχτεί».

Σχετικά Νέα