Κ. Παπακώστα: Όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη

Έχει δικαίωμα ο καθένας να έχει φίλους και έχουν δικαίωμα οι φίλοι του να τον φιλοξενούν σημείωσε η Κατερίνα Παπακώστα για τις διακοπές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Αλ. Τσίπρας στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

«Όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από σκάφη» σημείωσε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συμπληρώνοντας ότι «αν δεν διακατεχόμαστε από Ευρωπαϊκό Επαρχιωτισμό όλοι οι πολιτικοί θα πρέπει να δηλώνουμε που θα πάμε διακοπές».

Αναφερόμενη στο ζήτημα της πρότασης μομφής στην οποία προέβη η ΝΔ με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία και μετατράπηκε σε ψήφο εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, η Υφυπουργός τόνισε πως για εκείνη η ψήφος εμπιστοσύνης αφορά την κοινωνική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα στηρίξω την κυβέρνηση στην κοινωνική ατζέντα» εξέφρασε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως συνεργάζεται με τον Πολάκη έτσι, όπως συνεργάστηκε και με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως η Υφυπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως στην πολιτική ο καθένας έχει το δικό του ήθος και ύφος, και αυτό τον χαρακτηρίζει.

Σχετικά Νέα