Κ. Παπακώστα: Ο «καληνυχτάκιας» Κυριάκος στο σποτ της (Βίντεο)

Η Κατερίνα Παπακώστα κυκλοφόρησε το προεκλογικό της σποτ ενόψει της υποψηφιότητάς της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, το οποίο είναι ό,τι πιο in υπάρχει!

Thank you, Next

Η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής, γράφει ένα γράμμα με τίτλο #είμαι_η_Καίτη_που_αγαπούσες και ενημερώνει για τη σχέση της με τον Κυριάκο που κράτησε 15 ολόκληρα χρόνια. Αυτή η σχέση όπως τονίζει η ίδια ξεκίνησε ιδανικά: «Τα βρίσκαμε σχεδόν στα πάντα. Είχαμε ίδιες παρέες, ίδια ενδιαφέροντα και για ένα φεγγάρι δουλεύαμε στο ίδιο γραφείο. Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά στο τέλος ήταν όλα καλά…»

Στη συνέχεια όμως η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε κάτι για το οποίο την είχαν προειδοποιήσει οι φίλες της: «Οι φίλες μου με προειδοποίησαν σε κάθε ευκαιρία πως ο Κυριάκος είναι αμετροεπής και ότι, μόλις του κάνουν τα γλυκά μάτια, θα με προδώσει. Εγώ επέμενα πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Νααααα, Καιτούλα!!! Δεν ήξερες δεν ρώταγες?!?!?» Το μόνο που κατάφερα ήταν να αποξενωθώ από τους φίλους μου. Εξαιτίας του Κυριάκου. Πόσο αχάριστος, Θεέ μου»

Τέλος, η Κατερίνα Παπακώστα ενημερώνει και για το πώς τελείωσε η σχέση της με τον Κυριάκο: «Με ένα sms!! Ναι παιδιά!! Με ένα sms και όχι σε εμένα, σε μία φίλη μου!! Το sms έλεγε χαρακτηριστικά: Περάσαμε πολύ ωραία μαζί, αλλά, δυστυχώς, δεν μου κάνεις. Ήρθε η ώρα να σε θέσω εκτός της ζωής μου».

«Και κάπως έτσι, ο φίλος σας ο Κυριάκος έγινε ένας ακόμη καληνυχτάκιας!!», λέει στο τέλος για να καταλήξει στη φράση – viral των ημερών: «Thank you, next». 

Σημειώνεται ότι το Thank you, Next, πρόκειται για ένα ξένο τραγούδι, το οποίο περιγράφει μιααποτυχημένη σχέση, καταλήγοντας στην εν λόγω φράση για να δηλώσει το «Ευχαριστώ, επόμενος». 

Δείτε το σχετικό σποτ

Κατερίνα Παπακώστα: Η συνεργασία μου με τον ΣΥΡΙΖΑ συντελέστηκε για την αποκατάσταση των αδικιών

«Η συνεργασία μου, ως προέδρου της Νέας Ελληνικής Ορμής, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, της οποίας είμαι υποψήφια βουλευτής στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, συντελέστηκε για την αποκατάσταση των αδικιών, για την ανάταξη της μεσαίας τάξης, η οποία σήκωσε το βάρος των Μνημονίων και τη σταθερότητα του κοινωνικού κράτους, το οποίο είχε υποχωρήσει δραματικά», δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αυγή» η πρόεδρος της ΝΕΟ και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπακώστα.

Σύμφωνα με την κ. Παπακώστα «αυτό το μοντέλο πρότασης και διακυβέρνησης αντιπαρατίθεται με τη διάθεση και τον προγραμματικό λόγο του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε συγκεκριμένο οδικό χάρτη, ώστε να παραδώσει το κοινωνικό κράτος σε ιδιωτικά συμφέροντα εις βάρος των πολιτών».

Τέλος, η πρόεδρος της ΝΕΟ σημειώνει: «Προέρχομαι από τη λαϊκή Δεξιά. Στόχος μου, ωστόσο, από τη μέρα της ίδρυσης της Νέας Ελληνικής Ορμής είναι να εκφράσω το κοινωνικό και φιλελεύθερο κέντρο και τη μεσαία τάξη… Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύσταση της Προοδευτικής Συμμαχίας στοχεύει στο χτίσιμο ενός ισχυρού αναχώματος απέναντι στη ακραία νεοφιλελεύθερη λογική, στην οποία αντέδρασα και η οποία δεν υπηρετεί τον άνθρωπο».

Σχετικά Νέα