

«Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης», ανέφερε ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Κώστας Μπακογιάννης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.
Με αφορμή τις φωτιές του Σαββατοκύριακου στο λόφο του Κολωνού και στου Φιλοπάππου, καλεί τον δήμαρχο της Αθήνα για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του.
Όπως σημειώνει ο Κ. Μπακογιάννης σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X: «Το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής. Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες. Ακόμα μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου».
Σχετικά Νέα
Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος – Συνεργασία με Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Υφυπ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου στο ΕΡΤNews: Το Πανεπιστήμιο θα αποφασίζει την 24μηνη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας – Στους πρυτάνεις η ευθύνη άμεσης εφαρμογής του νόμου
«Ένα μόνο πειθαρχικό και άμεση έναρξη της πειθαρχικής πειθαρχικής δίωξης του οποιουδήποτε προκαλεί οποιοδήποτε.
ΗΠΑ: Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας στα κεντρικά γραφεία της ExxonMobil και της Cheniere Energy
Τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ExxonMobil στο Τέξας των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν χθες, Παρασκευή 9 Μαΐου,.
Σ. Φάμελλος: «Το καθεστώς Μητσοτάκη πρέπει να φύγει» – Προαγγελία καταστατικών αλλαγών στον ΣΥΡΙΖΑ
«Η άδικη πολιτική Μητσοτάκη δεν είναι μονόδρομος, υπάρχει διέξοδος, και είναι προοδευτική, είναι το.