Κ. Μουτζούρης: Χυδαία, ομοφοβική επίθεση στον Στ. Κασσελάκη από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου (βίντεο)

Χυδαία, ομοφοβική επίθεση εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Περιφερειάρχης σε ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την πρόσφατη επανεκλογή του αναφέρθηκε με χυδαίες και ομοφοβικές εκφράσεις στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ομιλία του και παρουσία κόσμου αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή» προκαλώντας μάλιστα τα γέλια των παρισταμένων…

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Τότε κάποιος από τους παριστάμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» με τον κόσμο να… γελάει με το χυδαίο «χιούμορ» του επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη, που αν μη τι άλλο θύμισε κάτι από Αχιλλέα Μπέο…

Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα