Κ. Μητσοτάκης: Θα πήγαινα μπουζούκια με Κασσελάκη, για μπάσκετ με Ανδρουλάκη και σε ένα έρημο νησί με τον Κουτσούμπα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή, ρωτήθηκε με ποιον πολιτικό αρχηγό θα έπαιζε μπάσκετ, με ποιον θα πήγαινε σε έρημο νησί και με ποιον στα μπουζούκια, με τις διαθέσιμες επιλογές να είναι: Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Ανδρουλάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Θα πήγαινα με τον κ. Κασσελάκη στα μπουζούκια, όχι για να διαπιστώσουμε ποιος είναι πιο λαϊκός, αλλά γιατί αυτή την επιλογή μου αφήσατε» απάντησε ο πρωθυπουργός. Σε σχέση, δε, με τη σουίτα που επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης για να δει το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως αγνοούσε το ότι υπάρχουν σουίτες στα μπουζούκια, λέγοντας βέβαια πως γενικά δεν πάει συχνά σε κέντρα διασκέδασης.

Στη συνέχεια απάντησε πως «θα ήθελα να παίξω μπάσκετ με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Ως προς το έρημο νησί θα ήθελα να συζητήσω με τον κ. Κουτσούμπα γιατί θα ήθελα να μάθω τι κάνει σήμερα έναν άνθρωπο να είναι κομμουνιστής».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα