

Τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας θα επισκεφτεί την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρωί, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για την οδική σύνδεση ‘Αργους-Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7 και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τις Μυκήνες και το Ναύπλιο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί το μεσημέρι στο ‘Αστρος Κυνουρίας, όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση, ενώ μετά θα επισκεφτεί τη Μεγαλόπολη.
Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό ‘Αξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
Σχετικά Νέα
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..