

“Η συζήτηση την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή εκτραχύνθηκε” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή. Πρόσθεσε “Όλοι με ξέρουν – και όλοι ξέρουν ότι αυτό δεν είναι ούτε το ύφος ούτε το ήθος μου.
Κάνει λάθος, όμως, ο κ. Τσίπρας να νομίζει ότι η ευγένεια με την οποία επιλέγω να πολιτεύομαι είναι έκφραση αδυναμίας”. Δεν θα δεχθώ καμία άλλη χυδαία αναφορά στην οικογένειά μου” προειδοποίησε ο κ. Μητσοτάκης. Συμπλήρωσε πως “Θα απαντάω – γιατί η κοινή γνώμη οφείλει να έχει ακριβή αντίληψη για το ποιόν των προσώπων που συμμετέχουν στη δημόσια ζωή.
Καλό θα είναι ο κ.Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός – ή μάλλον να έχει πολιτική και προσωπική συνείδηση – όταν έχει την έμπνευση να απαντά με στίχους”.
Τη μάχη κατά των ανισοτήτων δεν την χαρίζουμε στην Αριστερά. Κάποια στιγμή όμως η οικονομία πρέπει να δημιουργήσει και πλούτο. Εσείς το μόνο που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, είναι να ανακυκλώνετε μιζέρια, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Στην πίεση φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας των πρωταγωνιστών, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε πως ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη από μέσα του. «Κύριε Τσίπρα όταν μιλάτε στον ενικό σε αυτή την αίθουσα, θίγετε το αξίωμά σας. Χειρότερο από τους χαρακτηρισμούς καφενείου, ήταν το να αποκαλέσετε περιφερόμενη γλάστρα τον Στ.Κυμπουρόπουλο» ανέφερε.
“Τσίπρας ίσον Πολάκης και Πολάκης ίσον Τσίπρας. ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει Τσίπρας, συνεπώς και ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει Πολάκης” είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε “θα μπορούσε από την αρχή να ζητήσει από τον υπουργό του να ανασκευάσει, όταν επιτέθηκε άνανδρα σε έναν ήρωα της ζωής. Να τον ανακαλέσει στην τάξη γιατί μείωσε έναν άξιο επιστήμονα με αναπηρία. Ή ακόμη και να τον αποπέμψει.Αν το είχε κάνει, τίποτε από αυτά που έγιναν την τελευταία εβδομάδα δεν θα είχαν συμβεί.
Και πάντα η ειλικρινής συγγνώμη είναι ένδειξη γενναιότητας και όχι αδυναμίας”.
“Έχω το θάρρος να πω δημόσια ότι κακώς ευρωβουλευτής μας χρησιμοποίησε στη δημόσια αντιπαράθεση συγκεκριμένες φωτογραφίες που δεν είναι αληθινές” δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον Μανώλη Κεφαλογιάνη που σε εκπομπή έδειξε ψευδείς φωτογραφίες για σχέσεις του πατέρα του πρωθυπουργού με τη χούντα.
Σχετικά Νέα
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.
Κεραμέως: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίδαξε τη συγχώρεση και τη μετάνοια με το παράδειγμά του
«ΟΠάπας Φραγκίσκος ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα, που εργάστηκε για την ενότητα του Χριστιανισμού, προσπαθώντας.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο
«Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..